Mekaniker til Specialkøretøjer, Både og Motorer

May 2, 2024

Mekaniker til Specialkøretøjer, Både og Motorer

Copenhagen Global A/S, et datterselskab af Copenhagen Group A/S, søger en dygtig mekaniker til at arbejde med specialkøretøjer, både og FPT Industrial motorer.

Copenhagen Group A/S er en privatejet dansk virksomhed, der understøtter internationale organisationer og nationale regeringer med forskellige produkter og tjenesteydelser. Vores primære kunder inkluderer FN, udenrigstjenesten, beredskaberne og Forsvaret.

Vi er cirka 15 medarbejdere på vores hovedkontor i København, Danmark, og har også deltidsansatte teknikere og mekanikere, som arbejder både i Danmark og i udlandet.

Vi søger en fleksibel mekaniker, der kan omstille sig til varierende opgaver af forskellige kompleksitetsniveauer. Du skal være i stand til at tilpasse dig og trives på en dynamisk arbejdsplads, hvor der løbende opstår nye udfordringer og projekter. Da vores teknikere og mekanikere ofte bliver sendt rundt om i Danmark og ud i verden for at betjene vores kunder, er det vigtigt, at du også er åben for rejseaktivitet.

Som mekaniker vil du være en del af vores værksted og lager i Frihavnen og arbejde sammen med vores team af fast- og deltidsansatte mekanikere og teknikere. Du vil også bidrage med din tekniske ekspertise i forbindelse med tilbudsgivning til både offentlige og private kunder. Da størstedelen af vores aktiviteter foregår udenfor Danmark, er det vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Som mekaniker vil du have følgende ansvarsområder:

-  Udføre reparationer og vedligeholdelse af specialkøretøjer, både og motorer;

-  Håndtere garantisager både i ind- og udland;

-  Udføre service og vedligeholdelsesaftaler både i ind- og udland;

-  Sørge for efteruddannelse i henhold til lovmæssige krav og samarbejdsaftaler/agenturer, såsom FPT Industrial og MAGIRUS; og

-  Bidrage med teknisk ekspertise i forbindelse med udarbejdelse af tilbud.

Du har erfaring med IT-værktøjer, og du har en god teknisk forståelse samt evne til hurtigt at sætte dig ind i nye løsninger og produkter.

Det er vigtigt, at du er kundeorienteret og kan skabe tillid, så vores kunder får lyst til at arbejde endnu mere sammen med Copenhagen Global A/S.

Din løn vil blive fastsat baseret på dine kompetencer og erfaring. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, der afspejler dine færdigheder og bidrag til virksomheden.

Ansættelse er betinget af, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse.

For at søge stillingen, skal du sende dit CV inklusiv følgebrev/ansøgning til info@cphgroup.com, mrk: ”Mekaniker”.

For mere information omstillingen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte Julie Sophie Hübertz, E: jshu@cphgroup.com, M: +45 4089 1705.